Ferguson meenutas, et ta läks Beckhamiga tülli 2003. aastal pärast seda, kui oli kritiseerinud inglase esitust FA Cupi mängus Arsenaliga, mille United kaotas.

"Pole vahet, kas see on Alex Ferguson või Pete the Plumber (Torujüri Pete -toim). Oluline on treeneri autoriteet. Ei saa lubada, et jalgpallur võtab riietusruumis kontrolli üle. Mõned on üritanud," kirjutab Ferguson.

"Sel minutil, kui Manchester Unitedi jalgpallur jõudis mõttele, et ta on suurem kui treener, pidi ta lahkuma. David kujutas ette, et on suurem kui Alex Ferguson. See oli tema surmaotsus," lisas šotlane.

Legendaarne treener meenutas ka ManU-Arsenali FA Cupi mängule järgnenud tüli riietusruumis. "Ta oli minust umbes 12 sammu kaugusel. Meie vahel põrandal oli rida jalgpallisaapaid. David vandus. Liikusin talle lähemale ja virutasin ühele saapale jalaga. See lendas Davidile täpselt silma alla," meenutas Ferguson. "Mõistagi ta tõusis ja üritas minu poole sammuda, kuid kaasmängijad peatasid ta. Ma ütlesin, et ta istuks ning teatasin, et ta vedas meeskonda alt. Ta võib vaielda palju tahab, kuid ta vedas meeskonda alt." 

Beckham, kes võitis Unitediga kuus Inglise meistritiitlit, kaks Inglise karikavõitu ja ühe Meistrite liiga tiitli, lahkus Manchesteris klubist samal 2003. aasta suvel, kui ta müüdi 25 miljoni naela eest Madridi Reali.

Tänavu kevadel ametist lahkunud Ferguson juhendas Unitedit 26 aastat ning võitis koguni 38 tiitlit.