Kuni 2014. aasta lõpuni kestva lepingu kohaselt näitab Delfi igast meeste karikavõistluste ringist kuni poolfinaalini kaht kohtumist otseülekandes, poolfinaali puhul näitab Delfi mõlemat kohtumist.

Tänane karikasarja 1/16-finaal Kalju ja Levadia vahel algab A. Le Coq Arenal kell 19:30. Mängu eel kinnitasid mõlemad klubid, et eesmärk on karikasarja järgmisesse ringi jõuda.

„Teisipäeval mängime Eesti karikamängus Levadiaga, kes on tegemas sel aastal väga head hoaega. Kuid Nõmme Kalju on samuti tugev meeskond ning tahame Eesti karikat võita. Ootame fänne staadionile!" ütles Nõmme Kalju abitreener Fredo Getulio Aurelio.

„Kõik teavad, mis vahe on liiga- ja karikamängudel. Me peame mõtlema ja mängima ühise meeskonnana ning võitleme võidu eest,“ lisas Kalju poolkaitsja Hidetoshi Wakui.

Levadia abitreener Indrek Zelinski: „Meil on selge eesmärk jõuda kevadel Evald Tipneri karikasarja finaali ja võita seal uue hooaja esimene trofee. Selleks peame sügisel üle mängima kaks suurt rivaali, esmalt Kalju ja võidu korral ka Flora. Karikamäng Kaljuga toimub veidi pingevabamas õhkkonnas, kui meie äsjased kaks vastasseisu Premium liigas, aga see ei vähenda kohtumise tähtsust. Ainult läbi raske töö suudame saavutada soovitud tulemuse. Kalju ja Levadia mängud möödusid sellel hooajal väga tasavägiselt, mõlemad meeskonnad kogesid nii võite kui kaotusi. Arvan, et võit viimases omavahelises mängus annab meile kerge eelise.“

Kaitsja Artjom Artjunin: „Huvitaval kombel peame juba kolmandat aastat järjest Kaljuga sügisel karikamänge ja üks suurtest klubidest peab varakult langema. Võib oodata väga rasket ja võitluslikku kohtumist, mõlemad klubid mängivad hooaja viimases omavahelises mängus kindlasti ainult võidule. Meie võtame viimastest liigamängudest saadud hea tunde ja enesekindluse teisipäeva õhtul väljakule kaasa ning üritame oma paremuse maksma panna.“

Mängu peakohtunik on Jaan Roos, abikohtunikud Hannes Reinvald ja Silver Kõiv ning neljas kohtunik Veiko Mõtsnik.