Üheksa ringi enne lõppu said mehed ühel sirgel kokku ning video järgi võib arvata, et ameeriklane süüdistas olukorras Korjust. Kui mees just rooli enne kogemata vales suunas ei keeranud, oli aga sellele järgnenud vahejuhtum ilmselge tahtlik rammimine.

Kaks esimest sõitu lõppesid Korjusele Saksamaal katkestamisega, viimases sõidus sai ta 20. positsioonilt startides 14. koha.

Vaata Hockenheimi teist põhisõitu! (Korjuse intsident videos alates 29:48, eestlase autonumber on 14)

Kevini pressiesindaja Martin Korjuse sõnul oli see samuti ilmselge meelega otsasõit. Piloodid omavahel pärast intsidenti enam ei kohtunud, sest ameeriklane kutsuti pärast sõitu kohe kohtunike poolt vaibale.

"Kevinile ühtegi karistust selle eest ei tule, sest tema polnud milleski süüdi. Neile mõlemale määrati enne seda boksist läbisõidu karistus ning boksist väljudes saadi omavahel jälle kokku. Ta ei teadnud ise samuti, miks konkurent niimoodi üldse tegi. See oli nii meelega kui meelega üldse olla sai," rääkis Martin Korjus Delfile.

Korjusele oli tänane kolmas sõit ülimalt tähtis, kuna novembris Macaus toimuva maineka võidusõidu kvalifikatsiooninõue on, et piloot vähemalt ühel Formula 3 sõidul masina finišisse tooks.