Kuni 63-kilogrammiste kaalukategoorias võidelnud Matsi oli esimeses ringis äärmiselt edukas, lüües vastasel parema kulmu korralikult katki. Teine raund kuulus aga selgelt leedulasele. Kolmekordne sambo maailmameister tabas Matsit korduvalt vasak-parem haakide ja sirgetega. Eestlane pidas siiski vastu.

Kolmandas raundis viis leedulane Matsi põrandale ning pärast pikka domineerimist suutis käe ümber eestlase kaela panna.

Teises peamatšis sai Henri Hiimäe raske võidu tugeva prantslase Frouad Mesdari üle. Hiiemäe kaotas avaringi prantslasele selgelt, saades mitmel korral tabamusi nii jala- kui käelöökidega näkku. Kuid Hiiemäe suutis need vastu võtta ning oma sõnul oli teiseks raundiks korralikult taastunud.

Hiiemäe suutiski teises raundis vastase maha viia. Kiire liigutuse järel hüüdis prantslane "stop" ning tema nurgast lendas kõrge kaarega puuri valge rätik. Kirja läks kägistusvõttega alistamine, kuid tundus, et prantslane oli tugevalt viga saanud randmele.

Kurva kaotuse sai Jüri Jõgiste, kes oli teises ja kolmandas raundis soomlast Perttu Paatolat püstivõitluses domineerimas. Matši viimastel hetkedel suutis vaevu püsti seisnud põhjanaaber aga meie mehe maha suruda ning võitis matši tugeva jalalukuga.

Teised tulemused:
VIIES MATŠ: Lauri Ülenurm võitis Amine Chibi esimeses raundis käelukuga.
NELJAS MATŠ: Sten Saaremäe võitis Abdel Lif'i esimeses raundis käelukuga.
KOLMAS MATŠ: Kaspar Kraav kaotas prantslasele Idriss M'Roivilile kohtunike enamuse häältega.
TEINE MATŠ: Kuldar Nei alistas prantslase Aleksandre Roumette'i teises raundis käelukuga.
ESIMENE MATŠ: Rait Raidla alistab Andrus Joa kohtunike enamuse häältega.