„Vastased tegid tõesti väga hea mängu ja ega meil sellise klassiga meeskonna vastu võõrsil võimalust pole, kui me tabame nii kehvalt väljakult viskeid," oli Varraku esimene kommentaar mängu järel.

"Kuna me viskasime nii palju mööda, said nad väga palju võimalusi poolkiireteks, mida nad ka väga hästi lahendasid. Škele hoidis meid mõnda aega küll ilusti mängus, kuid kuna mängutempo oli väga kõrge, ei saanud ma teda ka 40 minutit paraku tappa. Kui tema aga pingil puhkas, kadus meil  rünnakuteravus. Meil oli paraku vigastuse tõttu puudu ka Veideman, kellest tundsime kõvasti puudust," sõnas Varrak.

Peatreener leidis suure kaotusega lõppenud mängus ka positiivset. "Heameelt teeb, et suutsime teha vähe pallikaotusi ning võitsime ka lauavõitluse. Elegar oli lauas väga tubli, kuid paraku keerasid mitmed ta visked korvirõngast välja. Kui vahe oli suur, andsin võimaluse ka Kitsingule Elegari asemel, et temagi saaks väärtuslikke minuteid sellises mängus. Tore on Bamba elluärkamine, kes sai hakkama mitme ilusa pealtpanekuga ning loodetavasti ammutas sellest enesekindlust ka järgmisteks mängudeks."

Järgmist mängu silmas pidades lisas peatreener, et Nižni Novgoradi vastu on Kalev/Cramol kindlasti omad võimalused, kuna tegemist on veidi nõrgema võistkonnaga kui Banvit. "Loodetavasti hakkavad kodusaalis lõpuks ka visked sisse kukkuma ning vaja oleks veidi rohkem ka vabaviskeid teenida. Loodetavasti on tagasi Veideman, mis lisaks kindlasti kõvasti ründeteravust," lisas Varrak.