Koondise treening kulges reipas meeleolus suletud katuse all, mis jääb Rumeenia jalgpallikoondise pressiesindaja sõnul ilmselt suletuks ka homme õhtul, et kaitsta mängijaid ja pealtvaatajaid "halva ilma eest". Kuigi Rumeenia mängib D-alagrupis oma nn. ellujäämismängu play-off koha peale, pole pressiesindaja sõnul siiski homme ilmselt staadionile täismaja oodata.

Peatreener Tarmo Rüütli ütles päeval, et kavatseb usaldada ka neid mängijaid, kes reedel kaasa mängida ei saanud. Sestap võib arvata, et Eesti koondise tõenäolises algkoosseisus saab homme olema võrreldes Türgi mänguga koguni viis uut nägu. Ründaja Sergei Zenjov õhtust treeningut kaasa ei teinud, kuna teda vaevab koondise arsti Kaspar Rõivasseppa sõnul väike palavik.

Ilmselt mängib Eesti homme 4-4-2 asetusega reedese 4-5-1 asemel. Väravas seisab Sergei Pareiko, kaitseliini moodustavad Taijo Teniste, Mikk Reintam, Ragnar Klavan ja Enar Jääger. Keskväljal mängivad suure tõenäosusega Joel Lindpere, Konstantin Vassiljev, Aleksandr Dmitrijev ja Sergei Mošnikov ning ründepaarina saadab Rüütli ilmselt platsile Henri Anieri ja Henrik Ojamaa.