Deniss Karpak (Karpak Sailing Team) finišeeris eilsetes, kiirusega 10 m/s puhunud keerutavas maatuules peetud võistlussõitudes 1., 7. ja 2. tulemusega ning on 21 Finni-mehe konkurentsis hetkel 2. kohal. Juhib britt Giles Scott.

Laser Standard klassis oli Karl-Martin Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) sunnitud esimese päeva kolmest võistlussõidust roolirautiste purunemise tõttu katkestama, ülejäänutes aga purjetas üle finišiliini oma kvalifikatsioonifliidi 1. ja 7. resultaadiga,. Kokkuvõttes on Rammo asetunud 63 sportlase seas 6. kohale ning jätkab sellega homme algavates finaalsõitudes kuldlaevastikus. Kaarel Kruusmägi (Saaremaa Merispordi Selts) aga tuli oma eelsõitude grupis kohtadele 21, 22 ja 23, on hoidmas 50. positsiooni ning seilab homsest hõbelaevastikus. Liidriks on Laseril britt Nick Thompson.

EUROSAF Champions Sailing Cup koosneb viiest etapist: Garda Trentino Olympic Week nime kandev võistlus Itaalias Riva del Garda's 8.-12. mail, Delta Lloyd regatt Hollandis Medemblik'is 21.-25. mail, Sail for Gold regatt Suurbritannias Weymouth'is ja Portland'is 8.-12. juunil, Kieler Woche regatt Saksamaal Kiel'is 22.-26. juunil ning finaaletapina ühtlasi Euroopa purjetamishooaja lõppu tähistav Semaine Olympique Francaise nimeline võistlus Prantsusmaal La Rochelle'is 9.-13. oktoobril.