Euroopa korvpalli tugevuselt teises liigas EuroCup osutusid alagrupi Kalev/Cramo vastasteks viimastel aastatel Euroliigas häid esitusi näidanud Kaasani Unics ning Türgi eelmise hooaja hõbe ja sealse liiga kõige näljasem meeskond Banvit. Lisaks on lähiriikide rivaalidest alagrupis Riia VEF Ramuntas Butautase juhendamisel ning Aadria liiga tugev keskmik MZT Skopje Aerodrom. Alagrupi niinimetatud must lammas on Iisraeli Maccabi Haifa.

“Ühelt poolt on alagrupis esindatud kaks absoluutset Euroopa tippklubi, kelle vastu on Kalev/Cramol äärmiselt raske mängida nii kodus kui ka võõrsil,” kommenteeris OlyBeti spordiennustuse juht Vladimir Dratšjov. “Kuid ka Riia, Maccabi ning Skopje on vähemalt oma kodusaalides sedavõrd tugevad, et Kalev/Cramol seisavad ees ikka äärmiselt rasked alagrupimängud.”

Kalev/Cramo treeneri Martin Müürsepa sõnul on kodus kohustuseks võtta võidud MZT Skopje ning Maccabi Haifa vastu, kuid temagi nendib, et loosiõnne oli seekord eriti vähe ja alagrupp on äärmiselt tugev. “Riia VEF-i võiks Tallinnas hea õnne korral siiski võita ning lisaks tahaks siiski üllatada ka mõnd vastast nende koduväljakutel,” kirjeldas Müürsepp meeskonna hooaja eesmärke.

Olybeti koefitsientide järgi on alagrupi selge soosik Kaasani Unics, kellele panustades saaks raha tagasi 1,27-kordselt. Teiseiks soosikuks on Banvit koefitsiendiga 5 ning kolmandaks - Riia VEF koefitsiendiga 13. Kalev/Cramo on seega viimane, kelle alagrupivõit tooks raha tagasi koguni 50-kordselt.

“Tõenäosus, et Kalev/Cramo võidab kogu EuroCup liiga, on osalevate meeskondade hulgas pea kõige väiksem: Eesti meeskonna võidule pakutakse koefitsienti 400, millega ollakse liigas tagantpoolt teine,” lisas Dratšjov.

Kalev/Cramo EuroCupi alagrupi esimene mäng toimub 15. oktoobril Türgi Banviti vastu, järgmisena kohtutakse VEF-i ja Unicsiga. Vaata tervet mängudekava SIIT