"See oli tal väga ebamugav trauma. Kuna silmaalune nahk on väga õhuke, siis ei saadud tal seda õmmelda, pandi peale ainult plaaster. Veresooned said viga ning jooksis silma alla kokku. Eile käis ta Raplas arsti juures, ilmselt tõmmati sealt siis veri välja," rääkis Klandorf Delfile.

"Ta jõuab end veel ravida. Täna on meil puhkepäev, homme trenn. Eks paistab, kas ta saab kolmapäeval mängida."

Klandorfi sõnul oleks Roosi eemalejäämine neile suur löök. "Ikka oleks löök, loomulikult. Ta oli meile kaptenina eile väga vajalik mängija ja tõi isegi traumaga mängu välja. Tema panus on meile väga oluline," lisas peatreener.

Klandorf avaldas lootust, et 9. oktoobri mängus Kalevi Spordihallis saadakse kasutada juba ka põhikeskmängijat Kenneth Cooperit, kelle Eesti meistriliigas kaasa löömine seisab brasiillaste paberimajanduse taga.

"Kui esmaspäevaks luba ei ole, võtab Eesti korvpalliliit FIBA-ga ühendust ning kui seitsme päeva jooksul vastust ikka pole, siis annab FIBA ise selle loa," selgitas Klandorf üleminekupaberite vormistamise tagamaid.

208 cm pika ameeriklase Cooperi eelmine koduklubi oli Brasiilia meeskond Fluminense. 1987. aastal sündinud mängumees on pallinud ka Venezuelas, Soomes, Kanadas, Portugalis ja USA-s.

Vaata Roosi vigastada saamist:

Klandorfi mängujärgne intervjuu: