Hommikustest esimese ringi katsetest jäi Sander rahule teise ja neljanda katsega. Kolmandaga rahule ei jäädud.

“Kolmandal katsel sadas vihma ja muutusin ebakindlaks ning tundsin, et kohati ei oska ja ei julge kiiremini sõita. Seetõttu ka suur kaotus klassi kiireimatele,” selgitas Pärn. Noormees lisas, et oma rolli mängis siin ka rehvivalik. Nimelt kasutasid mehed esimese ringi katsetel kõiki slikkrehve, mis märjaga ei olnud just kõige õigem valik.

Pärast keskpäevast servispausi, suutsid aga noored sõidumehed tempot tõsta ja viimasel veidi üle 34 km pikkusel katsel sõideti juba välja oma klassi viies aeg. Kaotust liidrile sel katsel kogunes umbes sekund kilomeetri kohta. “Kuiv asfalt sobib meile täna veel paremini. Teise ringi katsetega võib rahule jääda. Suutsime võistlustempot tõsta ja katseajad paranesid märgatavalt,” rääkis Pärn.

Laupäev tähistab Junior WRC sarja sõitjatele tänavusel Prantsusmaa MM rallil viimast võistluspäeva. Katsekilomeetreid on ees ootamas veidi enam kui 130. “Homme saab olema üks pikk ja raske tööpäev, kuid ootame seda juba põnevusega. Tundub, et hakkab sadama. Kuigi meil on märjal asfaldil vähene sõitmise kogemus, siis tulevikku silmas pidades tuleb see meile ainult kasuks,” arutles Pärn.

Teise võistluspäeva lõpuks on Pärn - Järveoja Junior WRC arvestuses seitsmendad, kaotades klassi liidrile Lemes - Penatele 3 minutit ja 9,5 sekundit.