Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak ei välista olukorda, kus olude sunnil võetakse rendilt tagasi Martin Dorbek või Toomas Raadik.

"Võib tekkida olukord, kus me oleme mingil hetkel lihtsalt sunnitud kahest mehest ühe tagasi kutsuma. Mõlema mehe rendilepingus peaks olema punkt, mis võimaldaks meil seda iga kell teha. Selge on see, et 11 mehega me ei jää. Ja kuna klubi juhtkonna poolt on vastu võetud otsus maksimaalselt 6 välismängija palkamiseks, siis lisanduja peaks olema eestlane," rääkis Varrak Basket TV-le antud intervjuus.

"Kindlasti tuleb vigastusi ja haigusi ette ning me ei kesta lihtsalt ära. Ühte meest on kindlasti juurde vaja. Jutu tasandil on päris huvitavaid skeeme välja mõeldud, et keda tuua ja millistel tingimustel, aga nimedega ma ei taha hetkel spekuleerida. Hea meelega täiendaks meeskonda mõne kogenud mängumehega. Kui tehinguks läheb, siis võib korraga mängus olla lausa kolm klubi," maalis Varrak silme ette pildi, mis hakkab juba meenutama mängijate vahetusi NBA-s.

Pikemat intervjuud Alar Varraku ja teiste persoonidega on võimalik vaadata juba homme ehk siis laupäeval, 5. oktoobril Basket TV-s. Koostöös Eesti korvpalliliiduga valmiv saade hakkab ilmuma nädalase tsükliga, sarnaselt mullusele hooajale. Vaata Eesti ainsat korvpallisaadet Basket TV-d ikka Delfi keskkonnast!