"Turniir läks hästi ja tüdrukud mängisid väga hästi. Võtsime mäng korraga ja mäng-mängult arenesime edasi. Finaalis olime juba veidi väsinud ja emotsioon oli ka laes, et kahe hulgas oleme. Sellises kuumuses on raske, aga kõigil oli ühtemoodi raske. Praegu ei olegi veel päriselt kohale jõudnud, mis toimus. Tublid olime!" võttis treener Reet Rausberg turniiri kokku.

Eesti neiud kaotasid turniiri jooksul vaid 2 mängu. Alagrupis said eestlased 4 võitu ja 1 kaotuse, võideti Hiina Taipei, Tšehhi, Rumeenia ja Uus-Meremaa koondiseid, viimases alagrupi mängus tunnistati Prantsusmaa 10-8 paremust. Play-offis jätkasid eestlased võidulainel: kaheksandikfinaalis alistas Eesti koondis 19-17 Bulgaaria, veerandfinaalis 15-4 Inglismaa, poolfinaalis 14-13 Itaalia. Finaalis tunnistati USA koondise 21-12 paremust, kuid eduka turniiri tasuks saadi hõbemedalid. Pronksimängus võitis Hispaania 14-7 Itaaliat.

Maailmameistrivõistluste hõbedane naiskond mängis koosseisus: Jane Svilberg (Audentese SK), Kadri-Ann Lass (Audentese SK), Kristi Tamp (Audentese SK), Trine Kasemägi (Audentese SK) ning treener Reet Rausberg.

U18 poiste maailmameistriks tuli Argentiina, kes finaalis alistaas 13-7 Prantsusmaa. Kolmada koha sai Venemaa, kes pronksimängus võitis 19-16 Leedu koondist.