Andres Krestinov, praeguse koondise liikme Gert Krestinovi isa sõitis toona Austrias Schwanenstadtis ühes tiimis Mihkel Vaksi (praegune EMF-i Nõukogu liige) ja Avo Leokiga (Tanel Leoki onu) ja saavutas 16. koha. Kahel korral on Eestil Rahvuste krossil sõitnud varem ka kolmik Leok-Krestinov-Kahro - 1996. ja 1997. aastal. Ka Erki Kahro isa Valdur on endine krossisõitja.

Andres Krestinov meenutab: "Esimest korda Eestit esindada oli eriline tunne. See oli aeg, kui Nõukogude liidu lagunemisest tekkis hästi palju riike, kellest enamus oli ka esimest korda krossil esindatud. Sõitjaid oli palju, huvitav oli."

Eredaimalt on kokku viiel Rahvuste krossil osalenud Andres Krestinovil meeles aasta 1998, kui sõideti Inglismaal Foxhillis.

"See oli omaette kogemus. Reedel hakkas juba sadama ja sadas kuni lõpuni välja. Rada muutus mudaauguks. Oli üks tõus, kust paljud enam üles ei saanudki. Tsiklid seisid poole mäe peal. Muda oli nii sügav, meestel kästi rajalt maha astuda. Keegi ei liikunud enam üles ega alla. Mäletan, et olin sealt ise igal ringil kuidagi üles saanud ning hoidsin ring enne lõppu kolmandat kohta. Mäe alla oli tekkinud juba järjekord. Läksin siis ja proovisin, kas saan üles. Meeter jäi tipust puudu, kui kinni jäin. Lõpuks arvestasid kohtunikud kogu sõidust kaks ringi maha. Kahju. Oleksin muidu kolmanda koha saanud."

Tol aastal lõpetas Eesti koondis koosseisus Krestniov, Juss Laansoo ja Avo Leok võistluse 10. kohal.