„Mõlemalt poolt oli mäng krobeline, aga olime natuke rohkem valmis kui HITO. Saime võidu kätte. Tegime veidi rohkem kiirrünnakuid, lõpp läks nagu läks,“ rääkis TTÜ juhendaja Tiit Sokk.

TTÜ sai kiirelt 10-punktilise edu. Seejärel sai ka HITO oma mängujoonise paremini käima, kuid nad ei jõudnud Tallinna klubile lähemale kui 5 punkti. Soku hoolealused hoidsid initsiatiivi kindlalt enda käes ning vahe püsis. Poolajaks juhtis külalismeeskond 45:30. Teisel poolajal kasvas vahe veelgi. HITO küll proovis TTÜ-ga kaasa minna, kuid vastane oli parem, võites 98:75.

„Meile oli see hooaja esimene mäng, kuna võistkonna komplekteerimisega läks aega ning me ei saanud täiskoosseisus mängida,“ lausus KK HITO peatreener Priit Sternhof. „Olime suhteliselt krobelised. Rünnakul viskasime oma punktid ära, kaitses jäime nõrgaks ja lasime TTÜ meestel end üle joosta ja neil kergeid korve visata.“

TTÜ resultatiivsemad olid Kiur Akenpärg ja Jaan Puidet, vastavalt 24 ja 20 punktiga. TTÜ uus täiendus Joonas Järvelainen lisas 18 ning Madis Saarmets 14 silma. HITO poolelt oli suurim korvikütt Jalmar-Joosep Saar 13 punktiga. Tõnis Uueküla lisas 12 ja Markus Laanemets 10 silma.