"Isiklikult on mul seal läinud väga kehvasti," rääkis eile autoga Eestist Saksamaale teel olnud Krestinov Delfile. "2007. aastal murdsin seal jalaluu katki, kaks aastat hiljem läks õlg liigesest välja."

See aga ei tähenda, et Krestinov läheks Teutschenthalis midagi tagasi hoidma. "Ei-ei! Muidugi mitte. Nädalavahetusel annan endast kõik. Olen selle nimel tööd teinud, et kõik hästi läheks."

Krestinovile, kelle koondisekaaslased on seekord Tanel Leok ja vigastatud Priit Rätsepa asemele kutsutud Erki Kahro, on see kuues kord Eestit Rahvuste krossil esindada ning mees teeb seda autundega.

"Mul on au, et mind tiimi valiti. Tegemist on kõige suurema krossiüritusega maailmas, kus eri kontinentide parimad sõitjad kokku tulevad. Õhkkond on eriline ja mõnus. Igal aastal on ka palju Eesti lippe näha olnud. Tean, et vähemalt minul tulevad küll paljud sõbrad kohale," lisas Krestinov ärevustundega.

Krestinov on sel aastal teinud kaasa mitmes eri sarjas. Viimati sai ta Inglismaal Red Bull Pro Nationals sarja etapil kolmanda koha ning oli kolmas ka MX1 klassi kokkuvõttes. MM-sarja MX3 klassis saavutas Krestinov üheksa etapi kokkuvõttes neljanda koha.

Delfi ja Eesti Päevaleht on sel nädalavahetusel Teutschenthalis kohapeal ning toovad Rahvuste motokrossi sündmused ja eestlaste kommentaarid operatiivselt lugejateni.