"Andres on väga sümpaatne. Iseloom on selline, nagu ühel treeneril olema peab - vajadusel karmi käega mees, kui leiab põhjust, siis ka kiidab," ütles "Tähelaevale" Raplas klubikorvpalli mängiv Rait-Riivo Laane.

Martin Paasoja lisas: "Suhtlus on tema suureks plussiks. Kui tal on vaja midagi rääkida, siis ta tuleb su juurde kas või kell 12 öösel ja räägib sinuga selle asja selgeks."

Rauno Nurger: "Nalja saab temaga kõvasti. Aga kui on vaja tõsine olla, on ta tõsine. Mulle tema mängustiil meeldib. Saab suhteliselt vabalt mängida. Ei ole suuri pingeid peal."

Oliver Metsalu: "Ta on motiveeriv. Vahel nähvatab sulle kõvasti, siis hakkadki kõvemini panema."

Vaata "Tähelaeva" saadet Andres Sõbrast SIIT

Eesti Päevaleht kirjutab, et alaliidu juhatusele jõudis teisipäeval viie koondise liikme poolt allkirjastatud kirjalik pöördumine, kus heidetakse peatreenerile ette, et ei saadud temalt enne mängu, mängu jooksul ega poolajal mingeid konkreetseid juhendeid, mida mingis mänguolukorras muuta või ette võtta.

Lisaks häiris mängijaid "peatreeneri mõnitav, alandav ja ebatsensuurne keelekasutus". "Kõikide Rapla mängijate eksimuste puhul treeningutel ja turniiril kutsuti meid "Rapla pededeks"," seisis kirjas muuhulgas.