ELKE Grupp on olnud Eesti Suusaliidu sponsor juba 2010. aastast alates, mil esmakordselt anti Toyota Avensise võtmed Aivar Rehemaale. Tänavu laiendatakse toetust veel neljale sportlasele – uued nimelised Toyota Avensised saavad enda kasutusse ka suusatajad Anti Saarepuu, Karel Tammjärv, Raido Ränkel ja Triin Ojaste.

“See on hea võimalus panustada Eesti suusasporti ning aidata kaasa sportlaste treeningute ja võistlushooaja ettevalmistusele,” lausub ELKE Grupi arendusdirektor Veiko Karu.

Eesti Suusaliidu peasekretär Jaak Mae sõnul eeloleva hooaja tähtsaimaks võistluseks Sotši taliolümpiamängud, kuhu kõik viis suusasportlast ka suunduvad. “Meil on hea meel, et ELKE Grupp leidis võimaluse suusasporti taaskord panustada,” lausus ta. “Eeskätt just seetõttu, et tulemas on meie sportlaste jaoks tähtsad olümpiamängud, kust ootame neilt kõrgeid tulemusi.”

Sponsorlepingu taga on ELKE Grupi ettevõtted ELKE Auto, Mustakivi Auto ja Hat Auto. ELKE Auto paneb välja kaks autot Aivar Rehemaale ja Raido Ränkelile, Mustakivi Autost saavad uued Toyota Avensised Karel Tammjärv ja Anti Saarepuu. Lääne-Virumaalt pärit Triin Ojastet toetab võiduvahendiga ELKE Grupi tütarettevõte Hat Auto.

Viie Toyota Avensise võtmed antakse üle täna, 23. septembril, kell 16.00 Mustakivi Autos ELKE Grupi arendusdirektori Veiko Karu poolt.