Taoline karistus määrati Legiale UEFA poolt koos 150 000 eurose trahviga 19. septembril, kuna nende fännid olid rassistlike loosungitega silma paistnud Meistrite liiga play-off kohtumises Bukaresti Steauaga. Ning ka selles mängus oli Legia ultrafännide tribüün varasemate intsidentide pärast suletud.

Matš Limassoli Apolloniga peetakse 3. oktoobril, enne seda on Ojamaal 25. ja 28. septembril mängud Poola liigas.

Küsimusele, millal viimati tühjade tribüünide ees tuli mängida, vastas Ojamaa naljaga pooleks: "Ma ei teagi. Äkki Eesti liigas?" (Ojamaa viimased mängud Eesti esiliigas Flora II-ga jäävad 2007. aastasse)

Tõsisemalt rääkides tõdes 22-aastane pallur aga, et fännidega toimuv ei tohiks mängijaid palliplatsil mõjutada ning mäng Apolloni vastu tuleb kindlasti võita, kui tahetakse säilitada alagrupis edasipääsulootused.

"Kindlasti on fännide puudumine meile suur löök, aga sellele vaatamata peame tegema professionaalse töö. Kui tahame edasipääsulootusi säilitada, peame selle mängu kindlasti võitma," ütles Ojamaa pärast pühapäevast koduliiga mängu Delfile.

Ojamaa tegi teist mängu järjest Legia eest kaasa kõik 90 minutit, mis näitab, et eestlane on Varssavis täielikult sisse elanud ning peatreeneri usalduse pälvinud. Eestlane mängis eile olulist rolli ka Legia 1:1 viigiväravas. Nimelt teenis Eesti koondislane 33. minutil penalti, mille horvaat Ivica Vrdoljak minut hiljem realiseeris. Legia jäi kodustaadionil 17 000 poolehoidja ees kaotusseisu kümmekond minutit varem.

Võiduvärava sepistas 86. minutil Tomasz Jodlowiec, kuid paar head võimalust enne seda tekkisid ka Ojamaal endal.

Gornik Zabrze, keda eile võideti, on koduklubiks teisele Eesti koondislasele Sergei Mošnikovile, kes jälgis kohtumist varumeestepingilt ning mängu ei pääsenud.

Mängueelsel päeval kohtus Ojamaa staadioni juures väikse Eesti fännide seltskonnaga, kes olid Varssavisse sõitnud spetsiaalelt tema mängu vaatama.

Vaata intervjuud, mis tehtud pärast eilset kohtumist Legia staadionil!

Eilse mängu tipphetked: