50 cc klassis tuli viimase etapi võitjaks Karlis Reisulis (KTM) Lätist, teine koht läks samuti Lätti, Janis Kubulinsile (KTM). Kolmas oli viimasel etapil Mikk-Martin Lõhmus (KTM, Freetime Racing). Eesti noortemeistriks selles klassis tuli Reisulis, teine koht kuulub Otto Jaasi-Tammele (KTM, Motoklubi K&K) ja kolmas Mikk Martin Lõhmusele.

Quad 200 klassis oli viimasel etapil mõlemas sõidus parim Martin Adamson (Honda, Redmoto Honda Racing), teine koht kuulus Kaidor Kompusele (Yamaha, Motoklubi K&K)) ja kolmas Kevin Saarele (Honda, Pärnu MC). Võiduga kindlustas Adamson endale noorte meistritiitli, edestades Kompust kahe punktiga. Saar on kolmas. Quad 100 klassis sai võidu Robert Lihtsa (Honda, Kagu MK), kes aga sarja kokkuvõttes oli neljas. Etapil oli teine Martinš-Toms Pukits (Läti) ja kolmas Patric Kurvits (Honda, Kagu MK), kes tuli Eesti noortemeistriks, edu Pukitsi ees on 13 punkti. Kolmas on etapil neljas olnud Karl-Kristjan Kajak (Honda, Motoklubi K&K), kes kaotas Läti poisile vaid ühe punktiga. Quad 50 klassis oli etapil kiireim Cris-Sten Kutti (Apex, Motobox RT) edestades Kert Kasemetsa (Cobra, Pühajõe MK) ja Tanel Põdrat (Apex, MX Racing Team). Samad poisid olid ka hooaja kokkuvõttes esikolmikus, Kert Kasemets on noortemeister, Cris-Sten Kutti teine ja Tanel Põdra kolmas.

Järgnevalt tulemused noorte karikavõistluste osas. 85 cc klassis oli kiireim Rait Kaimer (KTM, Saku MK), teine Rainers Zuks (KTM, Läti) ja kolmas Henri Möll (Suzuki, Sinilind MK). Karikavõitjaks tuli Reio Timmi (KTM, Kagu MK), teine Rait Kaimer ja kolmas Madis Lepikov (Suzuki, Motoklubi K&K). 65 cc klassis oli Türil kiireim Meico Vettik (KTM, Türi AMK) Jörgen-Matthias Talviku (KTM, Pärnu MC) ees, kolmas oli Allar Pent (KTM, Sinilind MK). Karikavõitjaks tuli Meico Vettik, teine koht vigastuspausil olevale Kairo Katkosiltile (KTM, Kose AMK) ja kolmas Jörgen -Matthias Talviku. 50 cc jun klassis oli Türil kiireim Richard Paat (KTM, AYR Racing Team), teine Robin Kruuse (KTM, Saku MK) ja kolmas Hugo Nork (KTM, Motoextreme). Karikavõitjaks tuli Richard Paat, Hugo Nork teine ja Robin Randoja (KTM, Saku MK) kolmas.