Just hooaja viimane ralli ja Saaremaa nii öelda meretagune asi on see, mis meelitab kohale alati hulgaliselt sõitjaid nii Eestist kui piiri tagant. Kihutamine kiviaedade ja kadakate vahel kiiretel ja kohati ka väga libedatel teedel ja loomulikult kuulus Kaugatoma kiiruskaste, mida soovib iga rallimees kasvõi korra oma karjääri jooksul sõita, kõik see on toonud Saaremaa ralli starti viimasel kolmel aastal stabiilselt pea 150 meeskonda. Praeguse hetkega on registreernud Silveston Saaremaa rallile 69 meeskonda, eelregistreerimine lõpeb 3. oktoobril.

Ralli kavas on tänavu 11 kiiruskatset kogupikkusega 117,3 kilomeetrit, nende seas ka reede, 11. oktoobri õhtul Kuressaare linna tänavatel sõidetav publikukatse. Saaremaa ralli start ja finiš on traditsiooniliselt Kuressaare keskväljakul, kus pealtvaatajad saavad masinaid lähemalt uurida. Ralli stardiks tasub ennast sättida reedel, 11. oktoobril Kuressaare kesklinna kell 17.00 ja ralli võitja sõidab Kuressaare kesklinnas olevale poodiumile laupäeval kell 17.30.

Saaremaa ralli kiiruskatsed on pealtvaatajatele tasulised v.a. reedeõhtune publikukatse Kuressaare linnas. Kahepäevane rallipass (käepael), mis tagab pääsu kõigile soovitud kiiruskatsetele maksab 13 eurot. Pilet konkreetsele kiiruskatsele maksab 5 eurot. Alla 14.a. lapsed pääsevad ralliraja äärde tasuta. Õpilastele vanuses 14-17.a. on õpilaspileti ettenäitamisel pilet 3 eurot. Rallipood asub alates kolmapäevast, 09. oktoobrist, Saare Selveris, kus on müügil lisaks rallipassidele ka rallimeened (mütsid, särgid, kruusid, pastakad, jne.). Ralli ajakiri on saadaval ka Virtsu- Kuivastu praamidel, Alexela Virtsu tanklas ja Saare Kütuse tanklates.

Vaata osalejate nimekirja SIIT