Saku suurhallis tutvustati järgmisel nädalal algavaid Eesti korvpalli meistriliigas osalevaid meeskondi. Riburada käis iga klubi esindaja või treener väljakul rääkimas, missuguses seisus on tema meeskond. Samuti vastas ta küsimusele, keda peab meistriliiga soosikuteks.

Sagedamini kõlas peamise kullasoosikuna Kalev/Cramo, kes on koostanud taas kõige tugevama meeskonna. "Kui Kalev/Cramo ei võidaks meistritiitlit, oleks see kõva, kõva pettumus," ütles Tallinna klubi peatreener Alar Varrak.

Enne teda sõna saanud Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber heitis aga soosikute teemal hakatuseks nalja: "Tegime siin enne ühe väljaande (Eesti Päevaleht – toim) palvel kolme treeneriga ühise pildi ja selle järgi, kuidas kõrvuti seisime, saab Tarvas kulla, hõbe läheb Kalev/Cramole ja Varrakule ning pronks Rockile ja Kullamäele."

Ametikaaslase huumorisoont järginud Gert Kullamäe ütles oma sõnavõtu lõpetuseks: "Peaasi, et Tarvas ei võidaks. Ma ei tea, mis siis toimuma hakkaks, see oleks uskumatu…" Sõber reageeris kohe lõbusalt: "Hästi, Gert!"

Tõsist juttu ajades pidas ka Sõber Kalev/Cramot favoriidiks ja Tartu Ülikool/Rocki kõige suuremaks rivaaliks. Ta lisas, et kõvaks rebimiseks läheb pronksi püüdvate meeskondada vahel.

Tyco Rapla peatreenerile Indrek Ruudule jättis Kalev/Cramo hiljutisel turniiril Rakveres ülivõimsa mulje. Eks Varraku hoolealuste potentsiaali näitas Tarva alistamine 40 punktiga, kuid hooajaeelsete mängude põhjal ei saa teha kaugeleulatuvaid järeldusi.