Inglismaa ajalehe Daily Maili ülevaates kirjutatakse, et Kay püüab saatesarjas keskenduda mitte pelgalt ameerika jalgpallile, vaid kajastada kõike huvitavat, mis selle mängu ümber toimub. Nii kavatsetaks näiteks tutvustada jalgpallureid, kes "ei tardu, kui telekaamera nende suunas liigub."

Üheks selliseks mängijaks peab ajaleht Cincinnati Bengalsi koosseisu kuuluvat Margus Hunti.

"Vahet pole, kas ta lõpetab NFLi tippkaitsjana või mitte, Margus Hundis on telesaate jaoks staarimaterjali. Neli aastat tagasi oli ta veel Eestis kettaheitja. Nüüd on ta juba Bengalsis, kuigi tal pole erilist ameerika jalgpalli kogemust," kirjutab Daily Mail.

"Ta on vähemalt "suur ja tugev atleet," nagu üks treener teda iseloomustas. Ta on ka nagu virtuaalne hiiglane, kellega tahaksid kohtuda. Seda muidugi juhul, kui ta teid muruväljakul ei ürita rammida," leiab ajaleht.

Hundi kodumeeskond Cincinnati Bengals peab NFLi uue hooaja teise kohtumise täna öösel, kui Eesti aja järgi kell 03:40 võõrustatakse Pittsburgh Steelersit. Hetkel pole veel teada, kas avamängust eemale jäänud Hunt pääseb tänaseks mänguks koosseisu.