MX1 ja MX2 ühises stardis oli põnevust palju, esimeses stardis parimana liikvele pääsenud Lauri Lehtla (KTM, Sahkar KTM Racing) vedas võistlejaterivi poole sõiduni, kui temast möödus sarja liider MX1 klassis Juss Laansoo (KTM, AKR KTM Racing), kes ka sõidu võitis. Kolmandana tuli üle lõpujoone Indrek Mägi (Kawasaki, Saku MK), nii Laansoo, Lehtla kui Mägi olid MX1 klassi sõitjad. Kiireim MX2 klassi sõitja oli Karel Kutsar (KTM, Sahkar KTM Racing), kes endale selle tulemusega kindlustas Eesti meistritiitli. Teine Andre Park (Yamaha, Yamamoto RC) ja kolmas Aleksei Vinogradov (Kawasaki, Saku MK).

Teises sõidus sai parima stardi avasõidus siduriprobleemidega raja äärde jäänud Gert Krestinov (Kawasaki, Motoextreme), kellest sõidu viimases faasis möödus Laansoo. Laansoo ja Krestinovi järel tuli kolmandana üle lõpujoone Karel Kutsar, kes oli ka MX2 klassi kiireim. Selle klassi teine oli Park ja kolmas Reiko Kikas (KTM, Kagu MK). Indrek Mägi neljas koht üldarvestuses tähendas talle MX1 klassi kolmandat kohta. Laansoo võit tähendas talle MX1 klassi Eesti meistritiitlit Lauri Lehtla ja Indrek Mägi ees, MX2 klassis oli Kutsari järel teine Park ja kolmas Henri Roosiorg (KTM, Sahkar KTM Racing).

MX2 juunior klassis sai etapivõidu Claudius Roosma (Yamaha, Yamamoto RC), teine oli Dovidas Karka ja kolmas Aron Lenzius (KTM, Tartu Enduro Klubi). Eesti meistriks selles klassis tuli etapil neljas olnud Kert Pääbo (Yamaha, Lääne MK), teine Roosma ja kolmas Lenzius.

Seeniorite klassis jätkas Heigo Lauren (Yamaha, Yamamoto RC) oma edulugu, kui lõpetas hooaja kõikide sõitude võitjana ja Eesti meistrina. Etapil oli teine Reio Engman (Yamaha, Lääne MK), kes ka hooaja kokkuvõttes oli teine. Etapi kolmas koht kuulus Toivo Nõgelile (Suzuki, Pärnu MC). Hooaja kokkuvõttes oli kolmas Aivo Rabbi (Yamaha, Paikuse MK).

Mini MX klassis sai etapivõidu Henri Remma (YCF, Freetime Racing), kes hooaja kokkuvõttes oli teine. Eesti meistriks tuli etapil teine olnud Marko Lepik (Rotek, Mini RC). Etapi kolmas koht kuulus Kevin Kaursonile (Bucci Moto, Bucci Moto Estonia). Hooaja kokkuvõttes oli kolmas Günther Põllumäe (Pitpro, Tihemetsa MK).

65 cc ja 85 cc klassis oli tegu hooaja eelviimase EMV etapiga. 65 cc etapivõidu sai Henry Vesilind (KTM, AYR Racing Team), teine Allar Pent (KTM, Sinilind MK) ja kolmas Meico Vettik (KTM, Türi AMK). Sarja liider on Vesilind, kes edestab 10 punktiga Vettikut ja 34 punktiga Jörgen-Matthias Talvikut (KTM, Pärnu MC). 85 cc klassi etapivõidu sai Jan Jakobson (KTM, KTM Racing Team), teine oli Tamur Talviku (KTM, Paikuse MK) ja kolmas Andreas Hiiemägi (KTM, Kose AMK). Sarja liider enne viimast etappi on Talviku, kes edestab Jakobsoni ühe punktiga. Kolmas on Rait Kaimer, kes jääb liidrist maha 38 punktiga.

Mini MX Hobby klassis sai Eesti karikavõistluste etapivõidu Kardo Orav, teine oli Karl Markus Jõeste ja kolmas Romet Ahi. Karikavõitjaks tuli Jõeste, teine Orav ja kolmas Maarek Kõre.

Täna jätkub Tridens Eesti motokrossi meistrivõistluste finaal Kosel, kui stardis on külgvankrid ja quadid.