Tiit Soku juhendatav meeskond pani paremuse maksma juba avaminutitel, võideldes kiirelt välja 10-punktilise edu. Poolajale mindi kodumeeskonna 53:35 juhtimisel, kuigi mängupilt oli mõlemal meeskonnal hooaja varajasele faasile omaselt küllaltki krobeline.

Teise veerandi keskpaigal vigastas TTÜ ääremängija Mooses Kaja kiirrünnakusse minnes hüppeliigest. Pärast mängu lõppu, kui viga saanud jalal oli jääkott tund aega peal olnud, sai Kaja õnneks juba jalale veidi toetuda, seega väga pikaks ajaks mängumees väljakult eemale ei tohiks jääda.

Tänasest mängust jäid sootuks eemale mullu korraliku hooaja teinud Jaan Puidet, keda vaevab samuti hüppeliigesevigastus, ning suvel Eesti U20 koondises mänginud Tiit Talumaa, kes on kimpus külmetushaigusega. Olgu mainitud, et nii Puidet kui Talumaa peaks septembri lõpus algavaks meistriliiga hooajaks taas mängukõlbulikud olema.

Ka teine poolaeg ei toonud mängu murrangut, vahe suuremaks kasvamise hoidsid ära külalismeeskonna järjestikused tabavad kaugvisked. Lõppskoori 96:76 vormistas pealtpanekuga Joonas Järveläinen, kes mängu jooksul mitmeid kordi üksi läbi pääses ning palli efektselt korvi surus.

Mullu Valgas mänginud, kuid sellest aastast TTÜ-s rahvusvahelisi suhteid tudeeriv Järveläinen oligi mängu tulemuslikeim 24 punktiga, Andrew Arnold lisas 13, Kristjan Makke 12, Kiur Akenpärg 11 ning Erik Keedus 7 punkti.

Spartak, kes viibib Eestis treeninglaagris, mängib TTÜ-ga uuesti juba homme hommikul kell 11.