Tiitleid jagati viies võistlusklassis, naiste-, meeste-, noorte-, tütarlaste- ja seenioride võistkondade vahel. Võistlus toimus noortele ja naistele 3,7 kilomeetri pikkusel ringil, mida iga võistkonna sportlane pidi läbima vastavalt vanuseklassile 1 või 2 korda, eliidile aga 4,9 km pikkusel ringil, mida läbis iga võistkonna liige 2 korda.

Meeste absoluutklassis oli ülekaalukalt parim Nissan ProShop Team, koosseisus: Taavi Selder, Markku Ainsalu, Oliver Õpik ja Ivo Suur, ajaga 1:28.37. Järgnes 2 minuti ja 3 sekundilise kaotusega Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi, koosseisus: Caspar Austa, Illar Lood, Margo Tamm ja Rauno Miilmann. Pronksmedali võitles välja Investent Agency Team, keda esindasid Tauri Selder, Peep Kivil, Raivo Sala ja Ainar Elberg. Kaotust võitjale 4.08. Osales kuus meeskonda.

Naiste absaluutklassis kuulus naiskonda kaks sportlast. Parimaks osutus Pelotoni I naiskond, koosseisus Liisa Ehrberg ja Janelle Uibokand. Võitjate aeg 43.22. Hõbeda sai Rakke Rattaklubi, kes kaotas võitjatele 1.58. Hõbedast naiskonda esindasid Maris Kaarjärv ja Greete Steinburg. Kolmas oli Investment Agency Team, koosseisus Kristel Koort ja Maris Nurm. Naiskondi oli stardis üheksa.

Noormeestest sai esikoha Pärnu Kalevi Spordikool I, kelle eest olid väljas Carl Tõnismann, Sander Stimmer, Karl Brent Premet ja Siim Saavik. Teine koht kuulus Viljandi Rattaklubi I koosseisule ja kolmas koht Kalevi Jalgrattakooli I koosseisule. Pärnakate võiduaeg oli 39.37, vahe järgnevatega 34 sekundit ja 1.01. Stardijoonel oli 27 võistkonda.

Tütarlaste hulgas osutus parimaks Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi I võistkond, kuhu kuulusid Sirje Lepik ja Mae Lang. Võitjate aeg 21.43. Hõbedale tulid Rakke Rattaklubi neiud Mairis Õispuu ja Merili Sirvel, kes kaotasid võitjatele 38 sekundit. Pronksmedali sai Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi II, koosseisus Kärolin Varblane ja Liisa-Lotta Veiken.

Ägeda lahingu pidasid maha seenioride võistkonnad, kellest osutus parimaks Haanja Rattaklubi, kuhu kuulusid Pait Hirv, Kaido Oru, Tarmo Neemela ja Tarmo Mõttus, võiduaeg 1:31.00. Järgnesid Hawaii Expressi võistkond kaotusega 1.15 ja Nissan ProShop Team I kaotusega 2.25.