Ühe kaotuse kõrvale kolmanda võidu saanud Leedu oli võidus kinni juba normaalajal, ent Tyrese Rice'i kolmene 10,7 sekundit enne lõppu viis mängu lisaajale.

Seni turniiril kolmes mängus kokku vaid ühe korvi visanud Ksistof Lavrinovic kerkis 24 punktiga Leedu üleplatsimeheks. Rice tõi Montenegrole 19 punkti. Hoolimata alagrupis liidrikoha jagamisest võib Leedu endiselt veel ka turniirilt välja kukkuda, sest viimases voorus kohtutakse esmaspäeval lähima jälitaja Bosnia-Hertsegoviinaga.

Korraldajamaa Sloveenia sai kolme võidu kõrvale esimese kaotuse Horvaatialt 74:76. Bojan Bogdanović tõi võitjatele 24 punkti, Ante Tomić 15 punkti ja 11 lauapalli. Sloveenia resultatiivseim oli Goran Dragić 23 punkti, 8 lauapalli ja 5 korvisööduga.

Eesti eelmise suve vastane Iisrael sai esimese võidu 87:69 Belgia üle (Nissim 23 - De Zeeuw 14) ning säilitas võimalused esikolmikusse tulla, edasipääsulootused minetanud Türgi avas võiduarve 87:74 eduga Rootsi üle (Arslan 22 - Taylor 18).

Tabeliseisud enne viimast vooru

A-grupp: Prantsusmaa ja Ukraina 3-1, Belgia ja Suurbritannia 2-2, Saksamaa ja Iisrael 1-3. Viimases voorus kohtuvad Suurbritannia-Ukraina, Saksamaa-Iisrael, Belgia-Prantsusmaa.

B-grupp: Leedu ja Serbia 3-1, Läti ja Bosnia-Hertsegoviina 2-2, Makedoonia ja Montenegro 3-1. Viimases voorus kohtuvad Läti-Makedoonia, Leedu-Bosnia, Montenegro-Serbia.

C-grupp: Hispaania, Sloveenia ja Horvaatia 3-1, Tšehhi 2-2, Gruusia 1-3, Poola 0-4. Viimases voorus kohtuvad Gruusia-Hispaania, Horvaatia-Tšehhi ja Sloveenia-Poola.

D-grupp: Itaalia 4-0, Kreeka ja Soome 3-1, Türgi ja Rootsi 1-3, Venemaa 0-4. Viimases voorus kohtuvad Kreeka-Soome, Itaalia-Rootsi ja Türgi-Venemaa.