Eile sadama hakanud vihm muutis katsed ja ka ülesõidud üsna keeruliseks ja seda tunnistas ka Aigar Leok, kes eelviimasel etapil sai seitsmenda koha. Vahe rootslase Joakim Ljunggreniga vähenes vaid napi kahe punkti peale. Täna, pühapäeval oli päeva lühendatud, kui sõideti kokku neli katset, sest olud katsetel olid muutunud keerulisemaks. Aigar sai oma tänase ülesandega ideaalselt hakkama, etapilt teine koht Mathias Bellino järel ja põhiline konkurent hõbemedalile Joakim Ljunggren neljas. See tähendas, et Aigar Leok oli endale kindlustanud tänavuse hõbemedali enduuro MM-sarjas klassis E3. Edu Ljunggreni ees jäi kuue punkti peale. Selle klassi maailmameistriks tuli prantslane Christophe Nambotin.

„See mille järgi siia tulime on käes ja tunne on super! TM Racing meeskond on läbi hooaja head tööd teinud ja see hõbemedal on väärikas tasu meile kõigile. Tänasel päeval olid kavas ainult krossikatse, sest öö läbi sadanud vihm oli enduurokatset räsinud. Sõitsime ringi koos ülesõitudega neli korda, iga ringi pikkus tund ja viiskümmend minutit. Lihtne päev ei olnud, pinget ja närvilisust oli omajagu, kuid saime sellega hästi hakkama. Nüüd on teada, mida edasi ja kuidas teha, et uuel aastal taas kõrgeid kohti püüda. Jätkan TM meeskonnaga E3 klassis,“ võttis värske MM-sarja hõbe Aigar Leok viimase etapi kokku.

Aigar Leoki enduurohooaeg läbi veel pole, 30. septembril stardib ta Eesti meeskonna koosseisus International Six Days Enduro'l.