Triobeti koefitsientide alusel võib eeldada, et homme õhtul algusega kell 21.30 A Le Coq Arenal peetaval kohtumisel lüüakse kuni kolm väravat, kuid paraku pole need kõik meie kasuks. Siiski eksisteerib Triobeti professionaalsete spordianalüütikute hinnangul suur võimalus, et Eesti lööb homsel matšil ühe värava ning suurima tõenäosusega on skoorijaks Konstantin Vassiljev. Esimest väravat ennustab Triobet juba mängu esimese 30 minuti jooksul ning loodetavasti lööb selle Eesti.

Hollandi poolelt koondise suurimat staari Arjen Robbenit aga homsel kohtumisel tõenäoliseimaks väravaautoriks ei peeta. Kõige tõenäolisemalt on Triobeti koefitsientide alusel selleks hoopis Robin van Persie.

Kuid vaatamata sellele, et Eesti peab spordiennustajate hinnangul homme kõigi ootuste kohaselt vastu võtma kaotuse, on ehk siin hea koht mineviku meenutamiseks - Amsterdamis suutis Eesti avapoolaja pidada vastu 0:0 viigiseisul (lõpuks kaotati 0:3) ning kes teab – ehk on lisajõudu andmas ka teadmine, et Lilleküla staadioni avamängus suutis eelmine põlvkond oranžile vastasväele korraliku võitluse pakkuda.