Küsimus - Kumb variant oleks õigem, kas minna panema või panna minema?

Ei ole eriti mõelnud, eelmise mängu kogemus on all ja.... aga seekord oleme saanud päris kaua koos olla, esmaspäeval kogunesime, tasapisi on pilt selgemaks läinud. Praegu on enam-vähem selge, kes peavad lahingusse minema ja on ka selge, et üritame olla teravad. Meil on tüübid, kes peavad suutma tekitada olukordi, millest on võimalik kolle lüüa. Ettevaatlik optimism võiks öelda selle kohta.
Koosseisu ma ei teata, et mitte huvi maha võtta - et huvitav oleks, kui tullakse staadionile, kes mis kohta mängib. Aga mõnda asja võib aimata ja võin öelda, et Taijo Tenistet ikkagi viirushaigus piinab niipalju, et ta ei ole võimeline homme mängima. Teised on küll kõik korras.

Mälestuste hulk 2001. aasta mängust, kas segab?

Ei, ma ei usu, et segab. Sellest ajast on päris palju möödas ja Piiroja oli vist platsil tookord, kes otseselt võib mängu meenutada. Aga vahepeal on olnud nii palju muidu mänge ja kogemusi, et vaevalt see mälestus kedagi segab.

Käesoleva valiksarja esimene mäng oli kevadel Hollandis, kui palju see võib seekordset valmistumist mõjutada?

Kindlasti mõjutab. Juba see, mida oleme siin teinud, eks tugineme sellele, mida nägime eelmine kord, mida oleme üle elanud ja tunnetanud, selle kogemuse peale peame uue mängu ehitama. Selles mõttes kindlasti mõjutab.

Kuivõrd palju julgeb Eesti rünnata?

See ei ole julgemise küsimus. See on rohkem, kuidas suudad palle tagasi võita. Tegemist kontrarünnakute ja kiirrünnakutega. Kindlasti ei ole mõtet illusioone luua, vastase tugevus on teada, peame sellega arvestama, aga loomulikult ei ole mõtet ka kedagi vägisi tagasi hoida, rünnakusse tõusmine on tähtis, toetus on tähtis, aga ei maksa jääda sinna kauaks seiklusi otsima. Tuleb võtta ettevaatlikum seisukoht. Pidurit kellelegi kunstlikult peale ei pane, pigem õhutan minema rünnakusse, olema terav.

Võib ju mõelda, et midagi ei ole kaotada, aga... kaotada on alati. Minna nüüd mingisuguse hurraaga talvepaleed vallutama, seda ei ole mõtet teha. Saame kiiresti oma vitsad kätte. Tuleb lähtuda sellest, mida me teame ja vastas on maailmaklassi meeskond. Samas, mehed peavad olema valmis mängima Robbeni vastu ja ükskõik, kelle vastu.