Kaks tundi ja 10 minutit kestnud matši jooksul lõid mõlemad naised kolm serviässa, Ivanovic tegi 8 ja Azarenka 9 topeltviga. Azarenka esimesest servist õnnestus 73 %, serblanna servi õnnestumisprotsent oli 55. Ivaovic lõi küll 41 winner'it, kuid tegi ka 42 sundimata viga, Azarenkal olid need numbrid vastavalt 21 ja 30.

"Ivanovic mängis esimeses setis tõeliselt imelist tennist. Ma pidin teises setis üles ärkama ja punktide pärast võitlema hakkama. Tundsin, et olin teises setis pühendunum ja keskendunum ning kasutasin oma võimalusi," rääkis Azarenka pärast matši.

Azarenka oli viimane veel selgumata veerandfinalist. Kaheksa parema seas kohtub ta slovakitari Daniela Hantuchovaga. Selle paari poolfinaali vastane tuleb itaallannade Roberta Vinci ja Flavia Pennetta omavahelisest duellist.

"Daniela on suurepärane mängija, kes mängib praegu oma elu parimat tennist. Meil on alati tasavägised lahingud. Harjutame tihti koos, seega mingeid üllatusi tulla ei tohiks," lisas Azarenka, kellel Hantuchovaga on omavaheliste matšide seis 2:2.

Teises tabelipooles heitleb maailma esireket Serena Williams hispaanlanna Carla Suarez Navarroga ning äsja algas veerandfinaal venelanna Jekaterina Makarova ja hiinlanna Na Li vahel.