"Selg on enam vähem, kuigi mingitel hetkel – näiteks korvi all selg ees mängides ja katteid pannes – annab tunda. Eks ikka kardan natuke seepärast, aga mängul sellele ei mõtle," tõdes Vene.

Vene sõnul on olnud mänguvormi kiiresti taastamine keeruline. "Oma parimas vormis pole ma veel kindlasti - kogu suvine ettevalmistus on ju sisuliselt vahele jäänud ning koondisegagi liitusin alles kümmekond päeva tagasi," nentis mängumees, kes pühapäevases võidumängus Valgevene vastu viibis väljakul juba 18 minutit ning tõi ka 8 punkti.

Koondise arsti Kalle Põdra sõnul tabas meie meeskonna üht liidrit sarnaselt Reinar Hallikule viirushaigus, mistõttu ka eilne pallitreening väsitas Vene tavapärasest rohkem ära. Põdra sõnul on nii Hallik kui Vene siiski täna väljakule jooksmas.

Vene sõnul on tänase vastase näol tegu Valgevenest tugevama meeskonnaga. "Bulgaarlased on korvi all meist kindlasti natuke suuremad, aga muidu on tegu küllaltki võrdsete meeskondadega. Kindlasti üritame mängu võita."

Eesti ja Bulgaaria mäng algab 3000 pealtvaatajat mahutavas Universiada hallis kell 19.30 ning Delfi ja Eesti Päevaleht hoiavad lugejaid sündmustega kursis.