Sillamäe abitreener Vadim Dobiza ütleb Eesti Jalgpalli Liidu kodulehe vahendusel, et Kalju tänavusi esitusi koduliigas vaadates tundub valitsev Eesti meister rohkem panustavat eurosarjadele.

"Vaadates Nõmme Kalju mänge sellel hooajal, võin öelda, et meie vastane ei näita alati kõrgtasemel mängu Premium Liigas, ilmselt panevad nad põhitähelepanu euromängudele," ütles Dobiza mängueelses kommentaaris. "Nõmme on liidervõistkond, kes teeb panuse pikakasvulistele mängijatele, mis sageli toob edu. Mis puutub meie võistkonda, kes mängis hästi Paide vastu: meil on vaja säilitada soov ja püüdlus võidule, et rõõmustada meie fänne."

Sillamäe väravavaht Mihhail Starodubtsev: "Meil on ükskõik, kellega me mängime, liidriga või tabeli viimase kohaga. Praegu meile on vaja saada punkte ja me valmistume igaks matšiks tõsiselt. Sellepärast hakkame võitlema iga punkti eest."

Kalju abitreener Fredo Getulio Aurelio: "Kaljut ootab ees keeruline mäng Sillamäega, kes on enesekindlalt tänavusel hooajal mänginud, eriti veel kodus. Kuid ka me oleme enesekindlad ning tahame sel aastal kindlasti taas meistriks tulla."

Mängija Jefferson Soares: "Andsime Dniprole korraliku lahingu ning nüüd mängime enne korduskohtumist Premium liigas Sillamäe Kaleviga, kes tahab samuti medalit. Meie ülesanne on võtta võit tulla meistriks."

Premium liiga tabeliseis: 1. FC Levadia 58 punkti (24-st mängust), 2. Nõmme Kalju 52 (23), 3. FC Flora 47 (25), 4. Sillamäe Kalev 47 (23), 5. Paide Linnameeskond 37 (25), 6. FC Infonet 27 (25), 7. Tartu Tammeka 24 (24), 8. Narva Trans 23 (25), 9. Tallinna Kalev 21 (24), 10. FC Kuressaare 10 (24).