Samas klassis käisid rajal ka kaks Eesti autoralli meistrit, Rainer Aus ja Egon Kaur, kes said kätte oma esimese autoringraja võistluskogemuse. Vormel Scandic arvestuses võitis mõlemad sõidud õrnema soo esindaja Nanci Ristla, jättes selja taha kõik selle klassi mehed.

BMW 325 sarjas alustas Kulli nädalavahetust kvalifikatsiooni võiduga ja ka esimeses sõidus oli tema see, kes esimesena üle lõpujoone sai. Teine oli Mikk Maaten, kolmas Enar-Klaus Kunman.

Teises sõidus tuli Kulli samuti esimesena üle lõpujoone, kuid kuna ta sõitis mööda kollaste lippude tsoonis, siis tuli talle ajakaristus 10 sekundit, mis tähendas talle kolmandat kohta. Võitja Maaten ja teine Allan Tigane. Laupäeval saadud punktidest piisas siiski Kullile, et enne kahte viimast etappi tiitel kindlustada.

"Nädalavahetus õnnestus ja meeskond tegi head tööd ning järjekordne tiitel on meil käes. Siiski võib öelda, et tänavune tiitel tuli pisut kergemalt, kuigi viimastes sõitudes on Mikk Maaten ja Allan Tigane päris hea hoo üles saanud ning pusimist on olnud. Viimasel kahel etapil ma seega kaasa ei tee, auto on müügis. Praegune mõte on, et uuel aastal seda sarja enam ei sõida, eks jõuab mõelda, mida ja kuidas. Sõitmise plaan on kindlasti, kuid kõik muu on veel vägagi lahtine," kommenteeris Kulli.

Maaten on enne viimast etappi sarja teisel kohal, edestades Kunmani kümne punktiga. Kui algselt pidi BMW 325 klassis sõitma vaid Rainer Aus, siis laupäeval sai Pärnus ka teist Eesti autoralli meistrit kihutamas näha, tiimikaaslane Egon Kaur Carglass Rally Team’ist tuli samuti rajale, sest tiim leidis ka talle auto. Avasõidus oli Aus seitsmes ja Kaur üheksas, teises sõidus Aus katkestas ja Kaur oli kuues.

"Kokkuvõtvalt võib öelda, et see oli päris lõbus vaheldus ja uus kogemus. Loodan, et suutsime Egoniga publikule piisavalt vaatemängu pakkuda. Sain mööda sõita ja eks minust sõideti ka mööda ja oli ka ärevamaid hetki. Teises sõidus oli väike kokkupõrge konkurendiga ja seetõttu katkestasin. Kindlasti saab ringiaega paremaks kui rohkem harjutada ja autot veel paremaks seadistada. Tänud tiimile selle võimaluse eest ja miks mitte ka teinekord tulla ringrada sõitma," võttis oma esimesed ringraja Eesti meistrivõistluste etapid kokku Rainer Aus.

Vormel Scandic arvestuses võitis mõlemad sõidud Nanci Ristla, esimeses sõidus edestas ta Erko Vallbaumi ja Risto Tonterit ja teises oli teine Tonteri ja kolmas Vallbaum. Kusjuures teises sõidus suutis Nanci Ristla võita vaatamata valestardi eest saadud 20 sekundilisele ajakaristusele.

"Esimese sõiduga väga rahul ei ole, teisega aga küll. Nägin, et sain valestardi eest trahvi ja asusin seda aega tagasi sõitma. Isa ja mehaanikud ergutasid raja ääres ja kui sõit oli läbi sain teada, et olin napilt suutnud sõidu võita. Nagu ma pärast kuulsin, oli rahvas kõvasti raja ääres kaasa elanud ja sekundeid lugenud. Tempoga jäin rahule, samuti stabiilsusega. Teises sõidus tegin enda olukorda ka paari veaga raskemaks, kuid kõik tuli lõppkokkuvõttes välja nii nagu soovisime," võttis Nanci Ristla enda jaoks ülipõneva võistluspäeva kokku. Nanci Ristla on ka Vormel Scandic Eesti meistrivõistluste liider, edestades Erko Vallbaumi 14 punktiga.

Baltic Open arvestuses oli avasõidus kiireim Mika Virtanen, teine Andrei Kozlov ja kolmas Martins Lapins, teises oli Virtanen taas Kozolovi ees võitja, kolmas Stas Jarovoi. Soome MV klassis Camaro Cup sai esimese sõidu võidu Janel Nurminen Raivo Tamme ja Juha Haarahiltuneni ees, teises sõidus oli esikolmik sama.