Samas leidis treener mängust ka positiivset. "Eks sellise kiiruse vastu ongi raske saada. Leidsime sinna ka mingit rohtu, aga kokkuvõttes sündis ikka kolm väravat. Penaltiolukord oli kiiruse pealt, teise tabamuse puhul oli küll väidetavalt mäng käega, seda peame veel kordusest vaatama, ja kolmanda värava puhul magasime ise selle venna natuke maha," rääkis ta. "See, et kolm lasime endale sisse lüüa, on muidugi negatiivne, aga positiivne oli see, et suutsime ühe ka ise tagasi lüüa ja veelgi olukordi luua. Pean rahul olema sellega, et me ikkagi ka mängisime selles mängus," ütles Prins ja avaldas lootust, et Kalju südikad esitused kanduvad edasi ka Eesti liigasse.

Mängu 42. minutil õnnestunud vahetuse teinud ja platsile Janar Toometi Yankuba Ceesay vastu sisse toonud Prins põhjendas käiku sooviga keskväljale natuke tugevdust saata. "Keskväli ei pidanud, minu jaoks piisavalt. Ceesay eksles liiga palju, seal ei olnud õigeaegset julgestust, õigeaeset kaitsetööd. Penalti eksimus sündis samuti seal. Kuna tahtsin keskvälja kinni panna, otsustasin Toometi sisse tuua - muutust oli vaja."

Just Toomet oli see, kelle 54. minuti tabamusest sündis Kalju auvärav. "Olen teda kogu aeg hinnanud mängijana, eks ta selline tüüp on, kellel kiirust on. Natuke sportlikku viha ja sportlikku ülbust oleks veel juurde vaja. Muidu on tal nüüd kaks mängu hästi läinud, nii kodumäng Floraga kui tänane mäng," ei olnud Prins kiitusega kitsi.

Kalju paremkaitsja Tihhon Šišov jäi tänasest mängust kõrvale vigastuse tõttu - trennis vigastas ta hüppeliigest ja jääb seetõttu mõneks ajaks mängudest eemale.

Korduskohtumise peab Kalju Dniproga järgmisel neljapäeval Dnipropetrovskis. "Eks me läheme sinna ka ikka üritama. Üritame endast parimat," ütles Prins.