"Nad hakkavad kõva mürglit tegema kindlasti. Peaasi, et rakettide loopimiseks ei lähe, sest üks rakett võib meile väga kalliks maksma minna. Aga muidu... Mis meil ikka karta! See on jalgpall," rääkis Nõmme Kalju president Kuno Tehva täna ennelõunal Delfile.

Varasemast on näiteid, et UEFA on ilutulestiku platsile loopimise eest klubisid trahvinud 10 000 - 30 000 euroga. "Ühe raketi hind oli vist juba 10 000," poetas Tehva.

Kui palju publikut A. Le Coq Arenale kokku tuleb, ei osanud Tehva veel hinnata, sest palju võib tulla ka kohalikke või naaberriikide ukrainlasi. "Ootame umbes sama palju rahvast kui eelmisel mängul Plzeniga (Kalju kodulehe andmetel 4220 inimest - toim). Vastane on seekord teistsugune kui Tšehhi meeskond ning võib tribüünile tuua ka palju venelasi ja ukrainlasi," lausus Tehva.

UEFA Euroopa liiga play-off'i avamäng algab A. Le Coq Arenal kell 20. Kahe mängu kokkuvõttes parem meeskond pääseb Euroopa liiga alagrupiturniirile. Delfi teeb kohtumisest tekstipõhise otseülekande.