"Favoriit on Dnipro, siin pole kahtlustki. Meile on oluline näidata kvaliteetset ja head jalgpalli. Tulemust ma ennustada ei oska, aga loodan, et kodus suudame eriti hästi kaitses mängida ja näitame head tulemust," ütles Prins.

Enne avamängu Plzeni Viktoriaga mängis Kalju 1 : 1 viiki Infonetiga ja enne teist kohtumist 1 : 1 Tallinna Kaleviga. Praegu on Kalju märksa paremas hoos: võidetud on suurelt nii Narva Transi 3:1, kui FC Florat 3:0.
"Kui tollel hetkel mängisime viiki ja nüüd võitsime, siis usun, et see mõjub meeskonnale hästi. Usun, et oleme piisavalt heas konditsioonis, et homne mäng korralikult ära mängida, ka mängugraafik ei ole nii tihe olnud," ütles Prins.

Dnipro peatreener Juande Ramos oli oma kommentaarides üsna üldsõnaline, kuid rõhutas, et Kaljut ei alahinnata. "Sellel tasemel kergeid mänge ei ole. Suhtume vastasseisu täie tõsidusega ja austame vastast, kes on oma riigi meister. Peame andma endast maksimumi ja seda enam, et vastaste eesmärk on sama, mis meil, ehk jõuda järgmisse ringi."