Nii koguneski Carglass Rally Team 20. augusti pärastlõunal auto24ringile, kus nii Kaur kui Aus kihutasid vihmamärjal Põhjamaade moodsaimal ringrajal Carglass Rally Team ühe vedaja, Rainer Virve BMW 325 võistlusautoga. Teise tiimi eestvedaja, Margus Olli sõnul otsustati selline ettevõtmine teha selleks, et poistele pisut vaheldust pakkuda. Kumbki sõitjatest polnud uuel auto24ringil eelnevalt liiga palju sõitnud, Egon Kaur mõned ringid tavaautoga, Rainer Aus nii tavaautoga kui ka mõned ringid sellesama BMW 325 masinaga. Aus tunnistas enne tiimisisest mõõduvõttu, et just võistlus Kauriga on see, mis teda rohkem närveerima paneb, ikkagi tiimisisene heitlus, kes pääseb Carglass Rally Team’i esindama.

Kiireima ringi võrdluses, sest just see oli teisipäevase kvalifikatsiooni aluseks, suutis Rainer Aus Egon Kauri edestada, olles temast sekundi jagu kiirem. See tähendab, et laupäeval stardib koos teiste BMW 325 Cup sõitjatega Eesti autoringraja meistrivõistluste etapil Rainer Aus.

„Väga lõbus oli, märg rada lisas oma osa ja juhtus rohkem kui ühel tavalisel rallil. Spinnid ja muud jutud, ühesõnaga väga lõbus. Eks mul väike eelis selle näol oli, et olen Egonist rohkem sõitnud seda rada. Nüüd siis peab ennast ringraja reeglitega kurssi viima, see on ikka hoopis teine maailm. Homme, neljapäeval läheme trenni ja loodetavasti saab siis ka kuival rajal sõita ja laupäeval starti. Saab väga põnev olema, ei oskagi hetkel mingeid ootusi üles seada. Kindlasti on see mulle hea vaheldus ja väärt kogemus,“ rääkis Rainer Aus.

Uurisime ka valitseva BMW 325 Eesti meistri ja selle aasta sarja liidri Raimo Kulli käest, mida arvab ta uue konkurendi lisandumisest sellel laupäeval. „See on väga hea, et Rainer on stardis. Ei kahtlegi, et tegu on kiire sõitjaga, seda nii rallis kui ka ringrajal ja tema startimine lisab pisut vürtsi meie sõitudele. Eks ta peab mõne asjaga natuke harjuma, nagu näiteks mees-mehe vastu sõitmisega, kuid olen kindel, et ta kohaneb kiirelt,“ oli Raimo Kulli kommentaar.

Eesti ja Soome autoringraja meistrivõistluste etapp sõidetakse laupäeval, 24. augustil, auto24ringil. Eesti meistrivõistluste klassid on BMW 325, Baltic Open, Formel Scandic ja Kumho Challenge. Koos Baltic Openiga on rajale oodata ka Venemaa sarja Mitjet autosid. Tegu pole küll nende etapiga, kuid selle masinaga plaanib auto24ringil startida ka Marko Asmer. Soome meistrivõistluste klass auto24ringil on Camaro Cup, mis toob taas rajale võimsad toruraamil siluettautod. Kvalifikatsioonid algavad kell 11.50 ja võistlussõidud kell 13.40.