Juba hooaja alguses näitas ta head taset, hüpates maikuu lõpus Tartus 1.86. 10. augustil viis ta oma hooaja tippmargi 1.90ni, mis on vaid kaks sentimeetrit vähem tema 2011. aastal hüpatud isiklikust rekordist.

Sillamäel ületas 25-aastane Udras sarnaselt võistluse võitnud Anna Iljuštšenkole 1.88, palju ei jäänud puudu ka 1.91 alistamisest.

Udras on enda sõnul vigastusest, mis teda pikalt segas, võitu saanud, kuid ettevalmistumine on sellele vaatamata kulgenud veidi probleemselt. "Vahetasin lühikese aja jooksul kolm korda treenerit, mis tähendab, et treeningud muutusid kogu aeg. Paistab nüüd, et olen saanud Mehis Viru näol omale juhendaja pikemaks ajaks," sõnas Udras, kes tuli hiljuti töölt ära, et taas vaid spordile ja õppimisele keskenduda (Udras astus mullu Tartu Ülikooli avatud õppesse - toim.).

Enne eilset võistlust oli sportlane olnud neli päeva tõbine, mistõttu enesetunne polnud Sillamäel kõige parem. "Plaanin sel hooajal veel palju võistelda," teatas ta. "Silmapiiril on mõned välisvõistlused ning võib-olla ka 31. augustil Kohilas toimuv "ERGO kergejõustikufinaal"."