Seekord aitasid Bengalsi võidule põhimehed, uustulnukate ja varurivistuste roll jäi oodatust väiksemaks, ühe suure-suure erandiga, kelle nimeks on Giovani Bernard.

Kui esimesel mängul sai eestlane Margus Hunt rohkelt mänguaega ja kasutas ka seda efektiivselt ära - Hunt mängis koguni 41-l korral kaitsvas formatsioonis, mis näitab, et uustulnukat usaldatakse vägagi -, siis sel korral andis meeskonna peatreener mänguaega pigem põhihooajal mängida saavatele meestele. Taktika tasus end ära - Bengals võitis mängu üsna kindlalt 27-19.

Mängu alguses oli Bengalsi ründav koosseis veidi liimist lahti, söödud ei jõudnud meestele kohale ja valitses kohatine peataolek. Bengalsi mängujuht Andy Dalton paistis silma kõige negatiivsemalt oma arusaamatute otsustega.

Kõik muutus aga hetkel, kui väljakule lasti Bengalsi üks kiiremaid mehi, sarnaselt Hundiga alles oma esimest hooaega NFL-is mängiv Giovani Bernard. Omade hulgas "Gio"-ks kutsutav jalgpallur pani rünnaku käima, tõmbas enda kiirusega tempo üles ning põhjustas Titansile uskumatut peavalu enda spurtidega. Mitmel korral jäi Titansi kaitserivistus tõsiselt hätta Bernardi kättesaamisel.

Peagi oli Bengalsi rünne jällegi täisvõimsusel, Titans aga alles otsis oma mängu. Tennessee poolelt mängis üsna vähe Michael/Mihkel Roos, keda säästetakse põhihooajaks, eestlased omavahel ei saanudki rinda pista. Lisaks kaotas Titans väärtusliku mehe nimega Kendall Wright, kes on Tennessee meeskonna üks paremaid püüdjaid.

Poolajaks oli seis 17-3, Titans sai aru, et mäng on põhimõtteliselt kaotatud ja asus eksperimenteerima. See tasus ära, sest Bengalsi poolt sisse pandud varumehed sattusid suurde segadusse ja ei osanud vastaste ootamatuid kombinatsioone edukalt takistada. Titans võttis kolmandal veerandajal koguni 9 punkti tagasi.

Meeskonna poolehoidjad avaldasid foorumites pahameelt ka Hundi peale - eestlane oli paljude arvates andestamatult uimane väljakul. Fännide pahameelt võib pidada õigustatuks, sest Hundi saldoks jäi üksainus mahavõtmine mängu jooksul ning kuna eestlaselt oodatakse igal mängul head esitust (arvatakse siiski, et Hundist tuleb lõpuks asendaja meeskonna parimale kaitsemängijale Michael Johnsonile), siis kahjustas mäng Tennessee meeskonnaga Hundi staatust kindlasti.

Neljandal veerandajal suudeti kaitse lõpuks siiski pidama saada, kuid jällegi võis märgata kohatist passiivsust Bengalsi kaitseliinis. Siiski, mängu lõpus toimis vähemalt ründeliin hästi ja võidus ei tulnud kordagi kahelda. Tuleb veel ära märkida, et Bengalsi teine/kolmas kaitserivistus oli hädas eelkõige peatreeneri mängujoonise tõttu. Tundus justkui, et Bengalsi peatreener Marvin Lewis ei tahagi agressiivset kaitset, vaid rahumeelset, süstematiseeritud kaitsetegevust, mis ajas noori mängijaid kohati segadusse. Lewis ise jäi aga mänguga ja kaitsega enam-vähem rahule.

Hunt sai mängida episoodiliselt esimesel poolajal, teisel oli eestlane platsil pea terve aja, kuid nagu eelnevalt mainitud - ehkki Hunt suutis korra võtta maha vastaste running-back'i, jäi eestlane silma peamiselt enda passiivsusega.

"See oli edukas teine nädal. Me nägime asju väljakul, mille kallal saab nüüd töötada," ütles ebastabiilse mängu kohta peatreener Marvin Lewis.

Tennessee meeskonna loots Mike Munchak nii optimistlik polnud. "Kogu mäng oli frustreeriv. Me oleksime pidanud oma võimalused kindlalt ära kasutama, kui nad olid veel olemas," tõdes Munchak mängujärgselt.

Bengalsi järgmine hooajaeelne mäng toimub 24. augustil ehk tuleval laupäeval, kui minnakse külla "redneck"-ide poolt armastatud meeskonnale, Dallas Cowboys'ile. "Kauboide" fänniarmee ootab kohtumist siiamaani võitmatu Cincinnati meeskonnaga juba väga ning oodata on tulist vastasseisu, loodetavasti suudab ka Hunt mängida järgmises mängus aktiivsemalt.