Äralend sujus peaaegu viperusteta, kui mitte arvestada vanima ja kogenuima mehe Allar Raja viimasel hetkel lennujaama saabumist. Kell näitas juba 13.58, kui Delfi ja Eesti Päevaleht veel Taimsooga juttu tegi ja küsis, miks Raja siis maha jäetakse. "Kõik on täpselt ajastatud. Allar Raja astub minuti pärast uksest sisse ja nii olemegi kõik kohe lennuki peal," ütles paatkonna "pressiesindaja" ja uuenenud koosseisus paadis tempot tegev Taimsoo.

Raja saabus lennujaama uksest sisse punkt kell 14, haaras Killingu käest oma passi ning Taimsoolt kohvri, viskas selle check-in'i lauas vahetult enne sulgemist lindile, andis Delfile kiire intervjuu, poseeris koos teistega grupipildiks ning läinud nad olidki. "Aega jäi veel ülegi," lisas ta.

Lennureis Helsingist Seouli peaks kestma kümme tundi, seal võtab neid vastu korraldajate transport, mis viib Chungju linna, järvest ja sõudekanalist ligi 15 km kaugusele ööbimispaika. 25. augustil, mil MM pihta hakkab, on kavas ka neljapaadi eelsõidud meie aja järgi kell 7.16 hommikul. A-finaal, mida Eesti paatkond sihib, toimub laupäeval, 31. augustil kell 10.30 (kohalik aeg 16.30).

Vaata, milliste meeleoludega mehed täna teele asusid!