"Eks meil oli õnne või närvi selle kohapealt, et tabasime rünnakutel päris palju viimase sekundi viskeid. See pärsib vastaste enesekindlust kõvasti. Väga vajalik võit ja suureskooriline võit, ei tahaks nuriseda," kommenteeris Kangur. "Nemad panid seekord tähtsal hetkel mööda ja meie sisse. See oligi vahe," mainis Sten Sokk ja lisas: "Varasemates mängudes ei kukkunud meil tähtsad visked sisse. Üks pisike detail kogu mängust, aga loeb palju. Tihti peale otsustavad mängu saatuse detailid, aga Eestis ei taha kriitikud neid momente tähele panna. Kõik tahavad kohe suuri probleeme lahkama hakata," oli Eesti koondise mängujuht materdajate peale vähe pahane. "Meil ei ole meeskonnas ühtegi meest, kes ei tahaks võita. Okay, oleme paar mängu tappa saanud, aga ega kellelegi see ju ei meeldi. Kõigil olid lootused suuremad kui praegune seis on."

"Portugalis me näitasime juba sisu. Kõik võitlesid, olud olid tegelikult keerulisemad kui Hollandiga mängus. Päris palav oli ja mitmel mehel tulid mängu ajal krambid. Kõigil oli sees tõestamise viha. Meid on maha tehtud ja tambitud. Aga eestlane on kannatlik – loopige, loopige poriga, küll me lõpuks näitame teile. Tõestasime kriitikutele, et kõik ei ole must-valge," rääkis Kangur rahulolevalt.

Muide, Eesti koondise mänedžer hakkas täna igaks juhuks Valgevene viisadega tegelema, sest lootus edasi pääseda on olemas ja sel juhul tuleks tõenäoliselt kokku minna just Valgevenega.