Saksamaal Bundesligas Augsburgi meeskonnas palliva Klavani sõnul pole klubidel muidugi kunagi augustikuiste sõprusmängude üle hea meel, kuid takistusi koondisega liitumiseks talle ei tehtud. "See on ja jääb nii, et klubid ei taha, et mängijad koondiste juurde läheks - liigamängud on paljudes kohtades pihta hakanud ja lähevad ka juba nädalavahetusel edasi. Aga selline see tänapäeva jalgpall on, sellega tuleb leppida."

Klavanil on üks liigamäng juba selja taga, laupäeval kohtus Augsburg Dortmundi Borussiaga ning sai kahjuks kirja 0:4 kaotuse. Vaatamata avamängu kehvale tulemusele usub Klavan siiski, et tänavune hooaeg läheb Augsburgil paremini kui eelmine.

Koondise kaitsja Enar Jääger, kelle pikale veninud klubiotsingud said lõpu alles juulikuus, kui ta kirjutas alla lepingu Belgia kõrgliigaklubiga Lierse, nentis, et uue koduklubi juures on kõik hästi. "Liigagi kaua läks aega selle klubi leidmisega, aga nüüd on sellega kõik korras, olen saanud mänguaega ja see annab kindlasti ka kindlama tunde koondisse tulla. Igal jalgpalluril on vaja mängupraktikat," nentis ta.