Moldoveanu on 25-aastane ääremängija, kes on sündinud Bukarestis 11. veebruaril 1988. Pikkust on mängumehele antud 209 sentimeetrit ja kaalu 101 kilogrammi. Alustas ta oma karjääri mängides kolledžikorvpalli USAs erinevates meeskondades. Sellele järgnes Itaalia liiga ja Benetton Treviso meeskond. Eelmisel hooajal mängis ta Prantsuse meistriliiga meeskonnas STB Le Havre, kus ta viskas keskmiselt 12,3 punkti, võttis 5,3 lauapalli ning andis 2,8 resultatiivset söötu.

Rumeenlane võiks teoorias hästi täiendada Kalevi eesliinis Bamba Falli ja Frank Elegari, sest tegu on hea viskajaga - eelmisel hooajal üritas ta kolmeseid sama palju kui kahepunktiviskeid, tabades 152 kaugviskest 55 ehk 36 protsendiga.

BC Kalev/Cramo kodulehekülg kirjeldab, et "juba lapsena käis Moldoveanu kaasas oma emaga mängudel ja treeningutel, saades nii veel juurde indu ja armastust korvpalli vastu". Tegelikult võib öelda, et Vlad Moldoveanu korvpalluri tee sai alguse enne tema sündi, sest tegemist on Rumeenia korvpallis väga tuntud persoonide pojaga. Nimelt oli tema kasuisa Petre Branisteanu tipptasemel korvpallur ja esindas ka Rumeenia koondist Euroopa meistrivõistlustel 1987. aastal. Samuti oli tema tädi tippkorvpallur. Suurimaks mõjutajaks oli aga ema Carmen Tocală, sündinud 1961. aastal, kes on mänginud ja olnud treener nii Rumeenia liigas kui ka Rumeenia koondises. Viimased 9 aastat on aga Carmen olnud Rumeenia korvpalliliidu president.

Viimati EM-i kvalifikatsioonis Rumeenia koondist esindades sai Vlad kesmiselt 33 minutit mänguaega, viskas mängus 14,6 punkti, võttis 6,4 lauapalli ning andis 2,3 resultatiivset söötu. Tänavu Moldoveanu koondist ei esinda.

Vlad on abielus võrkpallur Krysta Cicalaga ning nende perre sündis ka selle aasta juunikuus laps.

Vlad on ise öelnud, et ta ei "mängi“ korvpalli, vaid teeb seda, mida ta kõige enam armastab ja see ongi korvpall.