Teise koha saavutasid Kadri Keskküla ja Kristi Vink ning kolmanda koha Kristi Nõlvak ja Erle Püvi. Premium7 Grand Prix rannavõrkpallisarja tänavuse suve viimasel turniiril ei kaotanud võitjapaar seejuures ühtegi geimi, vahendab volley.ee.

Reedel kindlustasid kahe järjestikuse võiduga koha poolfinaalis Külm - Hollas ja Kristi Nõlvak - Erle Püvi. Läbi miinusringi jõudsid nelja parema hulka Liina Kais - Elis Tenis ja Kadri Keskküla - Kristi Vink. Esimeses poolfinaalis võitsid Külm ja Hollas 2:0 (6, 9) resultaadiga Kaisi ja Tenise. Teine poolfinaal oli tasavägisem, kui võitja selgitamiseks läks vaja kolme geimi. 2:1 (20, -17, 13) võiduga Nõlvak - Püvi üle kindlustasid koha finaalis Keskküla ja Vink.

Pronksmedali eest heitlesid seega Kais ja Tenis ning Nõlvak ja Püvi. Hooaja kahel esimesel etapil finaali jõudnud, kuid seal Külm - Hollase paremust tunnistanud Nõlvak ja Püvi lõpetasid kodused meistrivõistlused kolmanda kohaga, kui pronksmedalimängus saavutati 2:1 (-18, 13, 10) paremus Kaisi ja Tenise vastu. Esikohamängus eeldatavad favoriidid Külm ja Hollas Keskkülale ja Vingile võimaust ei jätnud, võites Eesti meistritiitli tulemusega 2:0 (6, 12). Ühtlasi võidutsesid Külm ja Hollas kõikidel viiel tänavuse hooaja Premium7 Grand Prix rannavõrkpallisarja etapil. Eelmisel aastal tulid Eesti meistriks Mari-Liis Graumann ja Natalja Bratuhhina.

Turniiri peakohtuniku Mehis Merilaine sõnul õigustas Tõrva ennast uue korraldajana igati hästi. "Turniiri toimumine Tõrvas oli väga hea otsus, kuna nii mängijad kui pealtvaatajad laususid vaid kiidusõnu. Mõlemal päeval oli tribüün kaasaelajatest täidetud ning elati kaasa kõikidele võistkondadele," rääkis Merilaine.