Võidusõidud hakkavad toimuma kõige suuremate ja põnevamate linnade keskmes üle maailma, praegu on näiteks sarja planeeritud Miami, Los Angelese, Rooma, Pekingi ja Rio de Janeiro etapid.

Sarja nimel hakati tegutsema 2012. aastal, kui autotootjad leidsid, et on võimalik valmistada elektriautosid, mis suudavad ka kiirelt sõita. Hispaania ärimees ja jalgpalliklubi Queens Park Rangersi üks omanikke Alejandro Agag võttis asja käsile ja sõlmis FIA-ga lepingu võistluste korraldamiseks.

Koheselt kontakteerusid Agagiga mitu erameeskonda ja sponsorit, kes tahavad esimesi võidusõiduetappe näha juba 2014. aasta septembris. Juba praeguseks on sõlmitud lepingud kuue meeskonnaga, üks neist on tuntud Andretti Autosport.

Vormel-E autosid esitletakse juba järgmisel kuul, tehnikaarendust on juhtinud eelkõige McLareni elektroonikatiim ja IndyCar'i tehniline varustaja Dallara.

Fox Sportsi leping peaks Vormel E-st tegema aga ülemaailmse kuulsusega võistlussarja: etappe hakatakse näitama ligi 90-s riigis. "Leping Fox-iga on võtmemoment meie projektis. Sõlmida selline megaleping enne esimest etappi peaks kindlustama meie sarja edu," ütles Agag.

Delfi Spordile teadaolevatel andmetel tahab Vormel-E etappi korraldada ka Tallinn.