Kiievi Dünamo kohtub Euroopa liiga play-off'is Kasahstani meeskonna FC Aktobega, Odessa Tšernomorets albaanlaste KS Skënderbeuga ning Dnipropetrovski Dnipro Eesti meistri Nõmme Kaljuga.

"Muidugi oleme me õnnelikud, sest kõikidel Ukraina klubidel läks loos imeliselt hästi. Loomulikult loodame kõikidelt edasipääsu, sest vastased on sellised, keda peaksime võitma. Aga kui on üldse mõni Ukraina meeskond, kes on võimeline endast palju nõrgemale vastasele kaotama, siis on see Dnipro," rääkis Luka.

"Me kõik mäletame mõne aasta taguseid sündmusi, kui Dnipro kaotas toona tundmatule Šveitsi klubile (2008. aastal tänu šveitslaste paremale võõrsil löödud väravate suhtele AC Bellinzonale - toim). Aga Dnipro on ikkagi meeskond, kus on palju häid mängijaid ning loodame, et nad seekord ei komista."

Eelmisel aastal mängis Dnipro Euroopa liiga alagrupiturniiril, kust pääseti edasi 1/16-finaali ja kaotati seal kahe mängu kokkuvõttes 1:3 FC Baselile. Alagrupis saadi aga jagu Napolist ja PSV-st ning võideti suurelt rootslaste AIK-d.

Dnipro peatreener on kuulus Juande Ramos, kes on juhendanud ka Tottenhami, Moskva CSKA-d ja Madridi Reali, lisaks veel mitmeid teisi Hispaania klubisid.