Nagu selgus Rulluisumaratoni võistluste direktori Kunnar Karu testist, siis pinnatud teel pole paraku rulluiskudega sõita võimalik. „Pinnatud teelõigud on näiteks jalgrattavõistluse korraldamiseks sobilikud mõne aja möödudes pärast pindamist, kuid rulluiskudega pinnatud teel sõitmine on kahjuks ebamugav,“ ütles Karu. Maanteeamet tuli korraldajatele vastu ning pindamistööd toimuvad koheselt pärast rulluisumaratoni. Tänu sellele saavad rulluisutajad veel käesoleva aasta maratonil elamusterohkeid kilomeetreid nautida Jõgeva ja Tartu vahel.

SEB 7. Tartu Rulluisumaraton toimub 25. augustil. Pikem distants saab Jõgeval stardi kell 11 ja lühem distants algab Tabiverest kell 13. Mõlema distantsi finiš on Tartus, Aruküla teel. Kokku on võistlustele oodata ligikaudu 1500 rulluisusõpra.

SEB 7. Tartu Rulluisumaratoni soodsaim registreerimisvoor lõppeb juba 5. augustil. Pikemale, 48-kilomeetrisele distantsile registreerimine maksab 20 eurot. Lühemale, 19-kilomeetrisele marsruudile 15 eurot. Alates 6. augustist on registreerimistasud viis eurot kõrgemad.

Selle aasta maratonile on aga võimalik saada isegi tasuta. Kõik, kes on osalenud vähemalt ühel Tartu Rulluisumaratonil ning plaanivad tulla ka sellel aastal, on võimalus maratonile kaasa võtta sõber, kes rulluisumaratonil varasemalt osalenud ei ole. Kui koos registreerida, saab sõber maratonielamusi kogeda täiesti ilma rahata.