Juuli viimasel nädalavahetusel peetud võistluse vabatreeningutel sai Hans raja hästi käppa, näidates kahel viimasel sessioonil kuuendat aega. Laupäeva hommikul peetud ajasõidus jagati 28 võistlejat kahte rühma. Hans sai oma rühmas kirja paremuselt neljanda aja, mis tagas talle kaheksanda stardiruudu.

Sarnaselt F1 Ungari GP-le valitses ka Misanos nädalavahetusel põrgukuumus, laupäeva pärastlõunaks oli elavhõbedasammas kerkinud 35 kraadini. Hansu see ei seganud: stardiga tõusis ta ühe koha ettepoole ning kui Luca Ghiotto tegi pirueti, kerkis veel koha võrra. Lõpuringidel hakkas Simon Gachet küll talle kõvasti peale käima, kuid Hans ületas finišijoone siiski pool sekundit varem, kuuendana. Võitis Bruno Bonifacio.

Ka pühapäeval startis Hans kaheksandast ruudust. Paigaltvõtt seekord nii hästi ei õnnestunud, ometi tuli ta avaringilt kuuendana, kui liidrikoha pärast võidelnud Bonifacio põrkas kokku tiimikaaslase Antonio Fuocoga ja mõlemad katkestasid. Rajale tuli turvaauto, pärast selle lahkumist hakkas Hans pinda käima Konstantin Tereštšenkole, kes lõpuks surve all eksiski ja Hans tõusis viiendaks. Sama stsenaarium kordus hiljem Gachet’ga ning Hans jõudis ruudulipu alla neljandana. Autasustamispoodiumile tõusmisest jäi puudu vaid 1,6 sekundit, esimesena lõpetas sõidu Luca Ghiotto.

Viimaste etappide järjestikused kõrged kohad on tõstnud Hansu sarja punktiarvestuses kuuendaks. Hetkel on tal koos 52 punkti. Esikolmik on juba püüdmatus kauguses, kuid jätkuvalt hea vormi korral peaks 64 punktiga neljandat kohta hoidev Kevin Jörg olema veel täiesti kättesaadav.
ALPS-sarjas algab nüüd viis nädalat kestev suvevaheaeg. Kuues ehk eelviimane etapp sõidetakse 7.-8. septembril Itaalias Mugellos.