"Vaatasin mänguvideot nende kohtumisest Željezničariga ja nii palju oli sellest abi, et nägin, et tegemist on väga ründava meeskonnaga, kes lähevad rünnakule väga kontsentreeritult ja julgelt. Samas näitas nende 4:3 mäng, et ka neile on võimalik väravaid lüüa."

Prins tunnistas, et eelkõige on Kaljule tähtis oma kaitse hästi tööle saada. "Küll aga usun, et saame ka käike ettepoole teha, ka meil on kiirust ja võimu seal eesotsas. Ega me kümnekesi ikka kaitsesse istuma ei taha jääda."

Prinsi sõnul on selge, et Viktoria on selles ringis kindel favoriit. "Muidugi oleks meie edasipääs ulmeline. Tuleb endale aru anda, et iga järgmine mäng on meie jaoks poole raskem, kui see, mis oli."

Kalju jaapanlasest leegionär Hidetoshi Wakui ja keskväljamees Eino Puri, kes vahepeal pisivigastustega hädas olid, on Prinsi sõnul paranenud ja kaks päeva trenni kaasa teinud. "Mängida nad saavad," ütles ta.

Ühtlasi avaldas peatreener lootust, et Kalju fänniarmee tuleb ka Lilleküla A. Le Coq Arenale kohale oma meeskonda toetama. "Meie jaoks on oluline, et rahvas tuleks meid toetama ja et see kaheteistkümnes mees oleks tribüünil kohal." Ta nentis siiski, et oleks eelistanud ka homset kohtumist pidada Kalju praegusel koduplatsil Kadriorus, kuid UEFA Meistrite liiga reeglid nõudsid, et väljakul oleks valgustus ning seetõttu tuli Kaljul Lillekülla kolida.

Eelmise mängu eel andis Prins meeskonnale lubaduse, et ajab edasipääsu korral pea kiilaks. Enne kohtumist Viktoriaga pole ta enda sõnul ühtki vekslit välja käinud. "Getu lubas aga pea roosaks värvida," viitas ta meeskonna abitreenerile Getulio Fredole.