Kalju peatreener Igor Prins vastas tänasel pressikonverentsil ajakirjanike küsimustele.

"Kindlasti ei ole meie mänguplaan homme selline, et hakkan hooga vastase väravat piirama. Eks meil kohustus ja vajadus värav lüüa on, kuid eks me ürita siin läbi teatud mängijate rünnakuid üles võtta. Suuresti ei erine tõenäoliselt mängupilt eelmisest mängust ning fakt on see, et seis on hetkel 0:0," rääkis Prins. "Kogu HJK on vihaseks aetud, kogu Soome meedia surub neid. Ühest küljest on meil kodumäng, teisalt jällegi vastane ärritatud. Ega see tulemus seal oli eelkõige neile löögiks, arvati, et Kalju tuleb sealt pakiga tagasi. Suutsime seal korralikult ja hästi mängida."

"Me ei mõtle vaid alguses, et ei tohi endale lasta väravat, vaid 90 minutit. Me peame oma asju korralikult tegema ning arvan, et meie trump on korralik ja distsiplineeritud kaitsemäng ja sealt edasi mingisuguste käikude otsimine vastase värava poole, mis on hädavajalik. Ega me ei saa siin kaitses istuda, meil on ka vaja värav lüüa. Ega siin mingit saladust pole, et kui lasta neil mängida, saavad nad oma tempo üles ja saavad mängu käima," lisas Prins.

Peatreener usub, et kodupubliku suur toetus ei pane Kalju mängijaid liigse pinge alla, vaid annab hoopis lisamotivatsiooni.

"Ega Kadriorg väga rohkem täis olla ei saa, kui Soome. Publik Soomes andis ikka korralikult tuult tiibadesse kuttidele ning kui me suudame Kadrioru täis rahvast kohale tuua, siis seda rohkem see kõik aitab, aga ma ei usu, et ta pigem vastupidist mõju avaldab, pigem on see motiveerivam."